Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 161g591kcal16.9g120.8g1.7g8.5g
Kananmuna kuoreton 355g506kcal44.4g1.1g36.4g0g
Sipuli (kuorittu)258g70kcal3.4g12.4g0.5g4.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1290g2142kcal245.2g0g129g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g516g1409kcal103.2g5.2g108.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g9459kcal828g282.6g552.2g26.2g
Valittu annoskoko2592g4729kcal414g141.3g276.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna1296g2365kcal207g70.7g138.1g6.6g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368233