Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 752g958kcal162.1g0g33.8g0g
Sipuli kuivattu 29g78kcal3g10.1g0.5g10.1g
Fenkoli, annos 100g8g2.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Korianteri, annos 10g8g1.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g4g14kcal0.5g2.2g0.7g1.4g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g288g81kcal3.2g13.8g1.2g8.6g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g720g288kcal15.1g48.9g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 640g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow96g365kcal6.3g9.2g33.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g3575kcal381g170.2g145.4g49.4g
Valittu annoskoko2592g1788kcal190.5g85.1g72.7g24.7g
Annoskoko puolitettuna1296g894kcal95.3g42.6g36.4g12.4g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521