Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 227g145kcal1.1g26.8g0.9g10.2g
Porkkana 602g197kcal3.7g33.5g1.2g15.3g
Peruna, vanha, kuorittu 492g375kcal9.3g76.3g1g4.9g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g199g751kcal60.4g115.9g5.2g4.8g
Grahamjauho 156g512kcal16.5g94.8g3.4g15.5g
Ruokasuola jodioitu 27g0.7kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 757g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g38g28kcal0.4g6.8g0.1g0g
Flora culinesse95g700kcal0g0g77.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g5417kcal183.2g708.2g178.8g101.4g
Valittu annoskoko2592g2709kcal91.6g354.1g89.4g50.7g
Annoskoko puolitettuna1296g1354kcal45.8g177.1g44.7g25.4g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237