Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 487g1671kcal49.6g340.9g5.8g17g
Sokeri 127g517kcal0g127.2g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 330g457kcal41.2g1g32.3g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 150g795kcal0g0g89.9g0g
Kaurajuoma, GoGreen1498g599kcal15g89.9g15g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g8078kcal211.6g1118g286g52g
Valittu annoskoko2592g4039kcal105.8g559g143g26g
Annoskoko puolitettuna1296g2020kcal52.9g279.5g71.5g13g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526