Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Margariini 60%, kultarypsi 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2.1g2.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 2.9g5.5kcal0.8g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.2g13kcal1g0g1g0g
Kevytkerma6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g127kcal5.8g6.4g9g0.2g
Valittu annoskoko26g64kcal2.9g3.2g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g32kcal1.5g1.6g2.3g0.1g
Arvot/100g100g244kcal11.2g12.3g17.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726