Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g12g41kcal1.1g6.7g1.1g0g
Karpalo, pakaste2.3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Vadelma 3.1g1.3kcal0g0.1g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g157kcal3g21.6g6.2g0.6g
Valittu annoskoko26g78kcal1.5g10.8g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g39kcal0.8g5.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g303kcal5.8g41.7g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258850