Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)5.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g3.5g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.6g9kcal1.1g0g0.6g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g2.8g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 5.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g41kcal2.8g4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko26g21kcal1.4g2g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.7g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.7g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185