Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.4kcal0.2g1.5g0g0.1g
Lanttu 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Soijakastike 1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.4g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g33kcal1.8g3.6g1g0.4g
Valittu annoskoko26g16kcal0.9g1.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.5g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3.5g6.9g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877