Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 10g5.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.5g13kcal1g0.1g0.9g0g
Voi 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g85kcal5.4g2.8g6g0.2g
Valittu annoskoko26g42kcal2.7g1.4g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g21kcal1.4g0.7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g163kcal10.4g5.4g11.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023