Kesäkakku

Kesäkakku

300g margariinia
2dl sokeria
Vaahdota ne

4 munaa / lisää yksitellen

Sekoita keskenään
5dl jauhoja
2tl leivinjauhetta ja lisää taikinaan

Täyte:
5-10 dl kuutioitua kurpitsaa, omenaa tms. kuullota kattilassa,
joukkoon ½ dl sokeria ja 2 rkl vettä.

Lopuksi 2 rkl perunajauhoa
tilkassa vettä sekä
1tl arrokki-aromia
1tl vanilja-aromia

Kinuskikastiketta 2dl

Laita taikinasta lähes kaikki vuokaan.

Kaada kurpitsaseos päälle, sitten
kinuskikastike.

Loppu taikina nokareina koko komeuden pinnalle.

Paista 175-180 asteessa n. 40-60 min.

Alkuperäiseen ohjeeseen tulee täytteeksi
1l mansikoita tai
1l mustikoita tai
4 raastettua omenaa

Omenan kanssa voi käyttää paksuhkoa vaniljakastiketta ja miksei käy
mustikkaankin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Vita d´or (Lidl), annos 200g4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kurpitsa 10g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kinuskikastike (Rainbow)2.8g8.7kcal0.1g1.7g0.1g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g135kcal1.4g15.8g7.2g0.8g
Valittu annoskoko26g67kcal0.7g7.9g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g34kcal0.4g4g1.8g0.2g
Arvot/100g100g259kcal2.7g30.4g13.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302569