Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g8.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 7g16kcal1.2g0g1.2g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.9g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.4g0.8kcal0.1g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g44kcal3g2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko26g22kcal1.5g1g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.8g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g84kcal5.8g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135