Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g33kcal1.8g1.6g2g0.6g
Valittu annoskoko26g16kcal0.9g0.8g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.5g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g63kcal3.4g3.1g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051