Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.3g1.5kcal0g0.1g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g3.7g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g98kcal0.2g16g3.4g0g
Valittu annoskoko26g49kcal0.1g8g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna13g25kcal0.1g4g0.9g0g
Arvot/100g100g188kcal0.4g30.7g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113