Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g11g31kcal1.5g0.1g2.7g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.5g8.7kcal0.1g0.1g0.8g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g94kcal3.4g3g7.2g0.2g
Valittu annoskoko26g47kcal1.7g1.5g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal0.9g0.8g1.8g0.1g
Arvot/100g100g180kcal6.5g5.8g13.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982