Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.2g7.2kcal0g0.1g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso 8.8g2kcal0g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow11g40kcal1.3g8.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g105kcal2.6g17.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko26g53kcal1.3g8.8g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g26kcal0.7g4.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g201kcal5g33.7g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368