Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 3.7g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 6.2g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Salaatti, jäävuori tuore3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 5.8g6kcal1.3g0g0.1g0g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g4.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g38kcal3.2g4.4g0.4g0.8g
Valittu annoskoko26g19kcal1.6g2.2g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.8g1.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g73kcal6.2g8.5g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211