Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g13g16kcal1.9g0g1.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g0.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g63kcal5g2.6g4g0.2g
Valittu annoskoko26g31kcal2.5g1.3g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1.3g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g120kcal9.6g5g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422