Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 3.9g4.8kcal0.8g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maissi, pirkka0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Papu, ohut vihreä, pirkka1g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.5g2.3kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g28kcal1.6g1.6g1.2g0g
Valittu annoskoko26g14kcal0.8g0.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.4g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g54kcal3.1g3.1g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942