Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g4.2g10kcal0.5g0.1g0.8g0g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g4.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g30kcal1.2g1.2g2g0.2g
Valittu annoskoko26g15kcal0.6g0.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.3g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.3g2.3g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577