Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 3.7g12kcal1g0.1g0.8g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Siirappi 1.3g4kcal0g1g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g5.6g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Rusina 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g55kcal2.6g7.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko26g28kcal1.3g3.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal0.7g1.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5g14.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428