Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy8.5g45kcal0.7g2.7g3.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.5g21kcal0.7g0.2g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g193kcal5.8g5.8g16.4g0g
Valittu annoskoko26g97kcal2.9g2.9g8.2g0g
Annoskoko puolitettuna13g48kcal1.5g1.5g4.1g0g
Arvot/100g100g368kcal11.1g11.1g31.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478