Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.4g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Mustikka metsä- 5.1g2.2kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g145kcal2.2g20.6g5.4g1g
Valittu annoskoko26g72kcal1.1g10.3g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g36kcal0.6g5.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g277kcal4.2g39.5g10.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644