Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa17g13kcal0.7g2.2g0.2g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Tomaattisose pomi1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g46kcal1.4g5.4g2g0g
Valittu annoskoko26g23kcal0.7g2.7g1g0g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.4g1.4g0.5g0g
Arvot/100g100g88kcal2.7g10.3g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306386