Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 6.2g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Maissi, pakaste (Spar) 200g0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lihapulla 1kpl/15g3.1g7.5kcal0.5g0.3g0.5g0g
Makaroni, tumma 2.5g9kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, mieto0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g48kcal1.8g6.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko26g24kcal0.9g3.4g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.5g1.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g91kcal3.4g13g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735