Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)7.1g51kcal0g0g5.7g0g
Vesi5.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki8.9g5kcal0.8g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g198kcal1.6g0.8g21g0g
Valittu annoskoko26g99kcal0.8g0.4g10.5g0g
Annoskoko puolitettuna13g50kcal0.4g0.2g5.3g0g
Arvot/100g100g378kcal3.1g1.5g40.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880