Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President5.5g14kcal1g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 1.4g2.9kcal0.4g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g46kcal2.8g1.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko26g23kcal1.4g0.6g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.7g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.3g2.3g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663