Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4.6g17kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g9g3.2kcal0g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g113kcal2.2g17.6g3.6g0.8g
Valittu annoskoko26g56kcal1.1g8.8g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal0.6g4.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g214kcal4.2g33.3g6.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210