NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe8.7g30kcal0.5g6.3g0.2g0.6g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)13g23kcal1.4g0.7g1.6g0g
Rypsiöljy Eldorado0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g118kcal4g14.4g4.8g1.2g
Valittu annoskoko26g59kcal2g7.2g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g30kcal1g3.6g1.2g0.3g
Arvot/100g100g226kcal7.6g27.5g9.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651