Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 6.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 3.6g5kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika, punainen5.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 5.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 2.1g7.8kcal0.5g0g0.7g0g
Auringonkukkaöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g45kcal1.6g2.8g3g0.6g
Valittu annoskoko26g23kcal0.8g1.4g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.4g0.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g86kcal3.1g5.3g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381