Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja24g39kcal3.9g0g2.6g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g2.5g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g100kcal8g0.2g7.4g0g
Valittu annoskoko26g50kcal4g0.1g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna13g25kcal2g0.1g1.9g0g
Arvot/100g100g191kcal15.2g0.4g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397