Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 18g56kcal4.7g0g4.2g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g1.2g4kcal0.4g0.7g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g3.7g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Korppujauho 1.2g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g149kcal11.2g3.4g10.2g0.2g
Valittu annoskoko26g75kcal5.6g1.7g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g37kcal2.8g0.9g2.6g0.1g
Arvot/100g100g286kcal21.5g6.5g19.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658