Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 4g25kcal1g0.3g2.2g0.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.3g7.8kcal0.3g1.3g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnälese 0.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 5.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g2.3g8.2kcal0g2.1g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.9g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Hunaja 1.7g5.7kcal0g1.4g0g0g
Siirappi, tumma2.3g7.4kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g184kcal4.2g21.6g8.8g2.8g
Valittu annoskoko26g92kcal2.1g10.8g4.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna13g46kcal1.1g5.4g2.2g0.7g
Arvot/100g100g352kcal8g41.2g16.8g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500