Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl14g49kcal2g9.2g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g108kcal4.2g18.4g1.8g1.6g
Valittu annoskoko26g54kcal2.1g9.2g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna13g27kcal1.1g4.6g0.5g0.4g
Arvot/100g100g207kcal8g35.1g3.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108