Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.9g21kcal0g0g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g4.4g15kcal0.6g2.4g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustikka pirkka 200 g6.2g2.1kcal0.1g0.4g0.1g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g6.2g5.3kcal0.2g0.3g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g121kcal2.6g12.8g6.6g0.2g
Valittu annoskoko26g60kcal1.3g6.4g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g30kcal0.7g3.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g231kcal5g24.4g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618