Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 12g7.4kcal1.2g0.4g0g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.2g11kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g80kcal5.2g10g1.8g0.2g
Valittu annoskoko26g40kcal2.6g5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1.3g2.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g153kcal9.9g19.1g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104