Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 8.2g30kcal0.7g6.5g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 8.2g14kcal2.3g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Valkoviini kuiva 2.3g1.6kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g0.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g2.9g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g116kcal6.8g14.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko26g58kcal3.4g7.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g29kcal1.7g3.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g222kcal13g28g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680