Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 7.6g53kcal0g0g6g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.4g21kcal0g5.2g0g0.1g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g220kcal1.2g24.4g13g0.2g
Valittu annoskoko26g110kcal0.6g12.2g6.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g55kcal0.3g6.1g3.3g0.1g
Arvot/100g100g417kcal2.3g46.2g24.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094