Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka6.2g24kcal1.4g0g1.9g0g
Cashewpähkinä 2.5g14kcal0.5g0.5g1.2g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 6.2g4.6kcal0g1g0g0.1g
Fariinisokeri1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.2g9kcal0g0g1g0g
Päärynä kuorittu 6.2g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g120kcal3.8g6.4g8.2g0.8g
Valittu annoskoko26g60kcal1.9g3.2g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g30kcal1g1.6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g230kcal7.3g12.3g15.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597