Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus4.4g15kcal0.6g0g1.4g0g
Aurajuusto2.7g9kcal0.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl3.6g4.8kcal0.5g0g0.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.6g4.3kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g124kcal7.2g0.6g10g0.4g
Valittu annoskoko26g62kcal3.6g0.3g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g31kcal1.8g0.2g2.5g0.1g
Arvot/100g100g237kcal13.7g1.1g19.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211771