Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)4.7g3.1kcal0.7g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 4.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herne 3.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 1.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 2.5g0.7kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g30kcal2.8g2.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko27g15kcal1.4g1.1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.7g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g57kcal5.3g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170