Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g8.8g15kcal1.8g0g0.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 3.5g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Emmental juustoraaste valio1.8g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)5.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g63kcal5g1.4g4g0.2g
Valittu annoskoko27g32kcal2.5g0.7g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1.3g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g119kcal9.4g2.6g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768