Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g7.8g7kcal0.1g0.5g0.5g0.2g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g7.8g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g5.9g6.7kcal0.9g0.1g0.3g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g4.9g5.4kcal1.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g45kcal4.4g2.4g2g0.4g
Valittu annoskoko26g23kcal2.2g1.2g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal1.1g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g86kcal8.3g4.5g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961