Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi3.1g11kcal1.6g1.1g0g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g3.1g12kcal0g3g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl6.3g22kcal0.9g4g0.2g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl2g13kcal0.3g0.1g1.3g0g
Rusina 1.9g5.5kcal0.1g1.1g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kesäkurpitsa6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g187kcal5.8g19.4g9.2g1g
Valittu annoskoko27g94kcal2.9g9.7g4.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g47kcal1.5g4.9g2.3g0.3g
Arvot/100g100g354kcal10.9g36.6g17.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405