Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 3.7g2.6kcal0.5g0g0g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 1g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Bambunverso 1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kookoskerma, kara2.1g5.2kcal0.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g25kcal1.2g0.8g1.4g0g
Valittu annoskoko27g13kcal0.6g0.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.3g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g47kcal2.3g1.5g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768