Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.6g11kcal1.2g0g0.7g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g7g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g3.8g1kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g38kcal2.6g1.8g2g0.2g
Valittu annoskoko27g19kcal1.3g0.9g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.7g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g72kcal4.9g3.4g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484