Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g28kcal2g1.6g1.6g0g
Valittu annoskoko27g14kcal1g0.8g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.5g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g53kcal3.8g3g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177