Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g16g6.4kcal0.8g0.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g76kcal3.6g9.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko26g38kcal1.8g4.7g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal0.9g2.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g144kcal6.8g17.8g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675