Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 19g27kcal3g0g1.7g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g1.3g3.8kcal0g0.7g0.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton6.2g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g81kcal7g1.8g5.2g0g
Valittu annoskoko26g41kcal3.5g0.9g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1.8g0.5g1.3g0g
Arvot/100g100g154kcal13.3g3.4g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484