Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.6g3.6kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.6g3.1kcal0g0g0.3g0.1g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1.1g7.2g0.1g0.4g
Kauralese 1.6g5.6kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Vehnälese 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g112kcal3.2g17.4g2.6g2.2g
Valittu annoskoko27g56kcal1.6g8.7g1.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal0.8g4.4g0.7g0.6g
Arvot/100g100g212kcal6g32.8g4.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369