Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g14g15kcal3g0.2g0.3g0.1g
Kevytkerma2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g50kcal6.4g2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko27g25kcal3.2g1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal1.6g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g95kcal12.1g3.8g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790